MURID LAUNG AZAN SETIAP HARI

[#PRIHATIN] MURID LAUNG AZAN SETIAP HARI DENGAN HARAPAN AYAH BOLEH TEMANI BELIAU SOLAT BERJEMAAH

Begitulah tingginya harapan seorang anak kepada ayah tercintanya. Dendangan ayat suci yang merdu dilaung setiap hari di depan ayahnya agar ia mampu menenangkan jiwa serta terapi rohani untuk ayahnya untuk segera sembuh setelah terlantar sejak 3 tahun selepas kemalangan.

Kemalangan itu bukan sahaja meragut keupayaan seorang ayah untuk menyediakan keperluan kepada keluarganya, malah ia telah meragut kegembiraan dan harapan anak-anak dalam meneruskan kehidupan sebuah keluarga yang lengkap dan sempurna.

Marilah sama-sama kita doakan agar diberi kesembuhan segera kepada ayah anak ini dan agar harapan beliau untuk solat berjemaah bersama-sama ayahnya tercapai.

Artikel penuh di http://bit.ly/2Bs1bz6

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TEMAN HINGGA AKHIR HAYAT

Keinginan seorang anak yang sentiasa inginkan ayah dan ibu sentiasa MENEMANI sepanjang kedewasaan mereka. Ibu dan ayah lah tempat mereka bergantung harap dan kasih sayang serta sumber segala kekuatan emosi dan keperluan fizikal mereka.

HANYA DALAM 3 KEADAAN

Seorang ibu dan ayah hanya boleh menyara keluarga dan membuat simpanan dalam 3 keadaan iaitu:

1) Bekerja dan mempunyai pendapatan
2) Sihat dan berupaya
3) Komited dan berdisplin
.
Namun adakah kita yakin akan sentiasa berada dalam 3 keadaan ini.
.
Andai kita sebak mengenangkan harapan luar biasa anak ini dan turut rasa risau tentang masa depannya, kita juga seharusnya BERSEDIA jika ia boleh menimpa kepada keluarga kita.
.
Tabiat menabung/ menyimpan bukan lagi satu kehendak, ia sudah menjadi suatu keperluan setiap orang.
.
Pilihan simpanan DELIMA RM50 sebulan adalah pelan mampu milik serta menepati KEPERLUAN kewangan anda. Simpanan di SSPN1M Plus bukan sahaja boleh nikmati faedah simpanan malah manfaat perlindungan yang boleh menyediakan penggantian pendapatan kepada waris di saat kita telah tidak mampu menyara keluarga samada akibat kematian atau hilang upaya kekal.

Layari laman web www.sspn1m.com.my untuk maklumat lanjut

#percuma500

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *